Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερη πλοήγηση.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Για να διασφαλισθεί η επικοινωνία μαζί σας  προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά, υπεύθυνα και με ασφάλεια η αγορά σας από το κατάστημα μας  θα σας ζητηθεί η συμπλήρωση μιας φόρμας με τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, κλπ)

Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της συνεργασίας μεταξύ μας και δεν θα χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή της αγοράς σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή στον ασφαλή δικτυακό ιστότοπο της ALPHA BANK. Η εταιρία μας ουδέποτε θα σας ζητήσει κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας και δε συλλέγει τέτοια δεδομένα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Λεμεσού 1-3, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, 11252, Ελλάδα

Email:
info@alma-kourtines-mpaniou.gr

Τηλέφωνο:
210 8654490, 210 8658476

Σχετικά με εμάς

Η βιοτεχνία κουρτινών μπάνιου Alma ιδρύθηκε το 1978 από τον Κωνσταντίνο Κουτσουφλάκη. Όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια επιμείναμε στην υψηλή ποιότητα ώστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Περισσότερα